.NET developer

Voel je je thuis in de backend of fullstack? En vind je het leuk om met grote data sets te werken en jezelf te focussen op kwaliteit en performance? Vind je het daarnaast ook prettig om onderdeel te zijn van een kleinschalige organisatie waar de sfeer informeel en toegankelijk is? Lees dan even verder.

.NET developer
32 – 40 uur per week
hybride

Wat ga je doen

Jij draagt bij aan de ontwikkeling van ons product met de daarbij behorende kwaliteit. De ontwikkeling de afgelopen jaren is een pad met veel obstakels geweest, maar het product is al (winstgevend) op de markt. Nu komen we alleen nog wat handen te kort om dit samen naar een hoger niveau te tillen.

Zo zijn we momenteel een nieuw, high performance, platform aan het bouwen op basis van functionele apps met microservices op Azure. Door gebruik te maken van een brede set aan technieken (Azure, Functions, C#, .NET, SQL) zijn wij ons huidige platform aan het her-ontwikkelen naar een state of the art platform. Dit wordt het fundament om verder op te ontwikkelen. Daarna komt de focus te liggen op de UX en de backend sterk door ontwikkelen. We werken agile met schaalbare applicaties. Het project heeft geen einde, maar wel duidelijke mijlpalen. Jouw code heeft direct impact op de eindgebruiker en die resultaten zijn meteen zichtbaar.

Momenteel bestaat ons team uit zes developers: 3 seniors, 1 medior, 1 junior, 1 frontend junior en een product owner. Binnen dit team kun je jezelf ontwikkelen tot specialist in één of meerdere technieken. Via regelmatige brainstorm- en techsessies met het team worden krachten gebundeld en wordt kennis gedeeld.

Kijk voor alle informatie m.b.t. onze tech-stack, toepassingen en meer naar onze uitgebreide vacature op Werkenmet.net Junior .NET developer - Werken met .NET

Wat doen wij

Wij helpen organisaties om hun interne processen te verbeteren en hun gegevens veilig te houden. We geven advies, voeren controles uit en hebben gebruiksvriendelijke software waarmee je toegangsrechten kunt beheren. We hechten waarde aan een informele en gezellige werksfeer. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld dragen wat je wilt, we zijn niet strikt met kledingvoorschriften, en organiseren we regelmatig een personeelsuitje. We hebben concrete plannen om te groeien, wat ook betekent dat er kansen zijn om jezelf verder te ontwikkelen bij ons. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Wat maken werken zo leuk bij ons?

Je krijgt bij ons de vrijheid om je functie vorm te geven en ideeën tot leven te brengen. Zo heerst er een ondernemende cultuur, wat betekent dat jouw input zeer gewaardeerd wordt en je nauw betrokken blijft bij de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Daarnaast hebben we de ambitie om te groeien en dit betekent dat er in de toekomst ook voor jouw loopbaan mogelijkheden zullen zijn in je persoonlijke en in je professionele groei.

Naast het leveren van resultaat en kwaliteit vinden wij ook gezelligheid van groot belang en daardoor is er met regelmaat een personeelsuitje. En misschien leuk om te weten: Ons kantoor is gevestigd in een monumentaal pand (ooit een gemeentehuis) aan de sfeervolle Haagse Markt. 

Tom, .NET developer
““Het is leuk om voor 2-Control te werken om verschillende redenen, zoals vrijheid, de mogelijkheid om met nieuwe technologieën te werken, het hybride werken (thuis en op kantoor), en een prettige werksfeer met leuke collega's.””

Wie zoeken wij?

 • HBO / WO werk- en denkniveau met een relevante opleiding zoal Software Engineering of Informatica
 • Ervaring met software ontwikkeling in C#
 • Je hebt een uitstekende beheersing van Nederlands
 • Goede beheersing van Engels

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een bruto salaris van € 2750 tot € 4000 euro op basis van 40 uur, afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Gevarieerd werk met ruimte om ideeën om te zetten naar de praktijk
 • Je hebt veel vrijheid in je baan met de mogelijkheid om hybride te werken
 • We starten met een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband
 • Iedere maandag trakteren wij je op een lunch
 • Wij vergoeden je reiskosten tegen 0,30 per km
 • Je krijgt een laptop en een maandelijkse internetvergoeding
 • 25 vakantiedagen om je op te laden met de mogelijkheid om bij te kopen
 • We hebben een opleidingsbudget zodat wij kunnen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Naast dit alles neem je deel aan een premievrij pensioen

Interesse?

Dan ontvangen we graag jouw motivatie en cv.
Solliciteer via ons sollicitatieformulier of stuur een e-mail met motivatie en cv naar vacatures@2-control.nl.

Nadat je hebt gesolliciteerd, zal onze recruiter, Sandra Joosten, binnen 5 werkdagen contact met je opnemen. Via een telefonische kennismaking legt zij de vervolgstappen in het proces aan je uit.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Seize the opportunity and apply now

Are you the motivated person who wants to work on great assignments with great colleagues?

.pdf or .docx, max. 2 MB
.pdf or .docx, max. 2 MB